Folie til vinduer

IMG_0717.JPG
 

Den perfekte plass for markedsføring!

Her kan du kjøpe billig folie til vinduer i alle former, farger og størrelser. Du kan velge å få din vindusdekor i størrelser fra 20x20 og helt opp til 120x1000 cm. Vår vindusfolie er av den absolutt beste kvaliteten, uansett om du velger med eller uten print.

Folien egner seg både til å sitte inne og ute. Ved folie med print, er blekket resistent selv ovenfor skarpt sollys, så fargen ikke falmer med tiden.

 

Tips til montering

Når du skal sette folien på vinduet, anbefaler vi at du bruker vann blandet opp med sulfo og en liten smule sprit til å sprøyte på vinduet, da dette gjør monteringen mer fleksibel. Det er en stor fordel, særlig ved større motiver, hvor det kan være vanskelig å treffe den ønskede plasseringen på første forsøk.

Overflaten kan naturligvis vaskes med en fuktig klut uten problemer, uansett om det er folie med eller uten print.

Folie til vinduer – Inspirasjon
Vindusfolie er en flott og kreativ måte å dekorere vinduer på, både nærings- og privat bruk. Flere virksomheter benytter vindusdekor av folie til å dekorere butikkvinduene med virksomhetens logo eller budskap.

Utover det visuelle kan vindusfolien også ha en praktisk funksjon. Med produktet “Ensfarget konturskåret folie” er det også mulig å velge “frostet” folie. Det er en slørete folie man ikke kan se gjennom, men hvor sollyset allikevel kan trenge gjennom. Det er en ideell løsning hvis man vil bevare lysinnfallet utenfra, men ikke ønsker at folk skal kunne kikke inn.