_MG_3407.jpg
 

Våre videoer er produsert med Blackmagic Design og Panasonic kameraer. Vårt fokus er alltid å få frem budskapet til våre kunder på best mulig måte. Som kunde hos oss skal du føle deg trygg på at verdiene og den grafiske profilen til din bedrift skal opprettholdes i alt vi produserer for deg.

Vi kan lage videoer med bruk av intill 5 kameraer som opptak av konserter, teater, revyer og seminarer.
Vår erfaring med lyssetting vil gjøre at din video vil skille seg ut fra mengden.

 
 Vi kan møte opp hvor som helst å gjøre opptak av arrangement, nyhetssaker osv.

Vi kan møte opp hvor som helst å gjøre opptak av arrangement, nyhetssaker osv.

 

Vi kan også gjøre samme produksjon direkte. Og med vår Broadcasting bil kan vi gjøre det hvor som helst.

Med vår utstyrspakke kan vi lage små til middels store TV-produksjoner. Mat-program, talkshow, nyheter etc.

 
_MG_0431_FACEBOOK.jpg
 

Vi satser storT på livestreaming…

De siste årene har vi satset og brukt mye midler på vår egen OB-bil. Det gir oss store muligheter til å direktesende fra hvor som helst i landet. Bilen støtter opp til 6 kamera produksjon inkludert drone(luftfoto). Med utstyrspakken vi har kan vi direktesende sport som fotball og håndball, konferanser og fordrag, konserter m.m.

Om OB-bilen ikke kan plasseres i nærheten av arrangementet som skal sendes har vi også en mobil pakke som støtter intill 4 kameraer.

Vi har gjort jobber som: Homeless World Cup 2018, NM i gatefotball 2014-2017, Eliteserien i Håndball (Viking HK og Sandnes HK) og Frelsesarmeens julekonsert.

 
_MG_0440_FACEBOOK.jpg
_MG_0161_FACEBOOK.jpg

Greenscreen

_MG_3321-Edit.jpg
 

Ønsker du noe utenom det vanlige?

Vi kan levere video laget med greenscreen i vårt studio. Her har man mulighet på en kostnadseffektiv måte å være hvor som helst i verden eller lage til grafikk til direktesending etc.

Vi kan også lage custom studio oppsett som kan sendes fra ved gjevne mellomrom. Her er mulighetene mange og kan gi din bedrift eller organisasjon en ny måte å nå ut til folk.