Vinyl / Printfolie

IMG_0127.jpg

Printfolie

Printfolie kampanje

Folie for utendørs- og innendørsbruk med varighet på 1-3 år. Kan brukes på rette flater. Kan fåes med permanent og avtagbart lim.

Printfolie HD

Folie for utendørs- og innendørsbruk med varighet på 4-7 år. Kan brukes på rette og lett buede flater. Permanent lim med luftkanaler for bobblefri montering uten såpevann. Denne folien er ofte referert til som husholdningsfolien, da den kan brukes til nesten alt.

Gulvfolie

Folie for innendørs og utendørs bruk på gulv, asfalt og teppe. Veldig enkel å legge og leveres med forskjellige typer lim for forskjellige underlag. Innendørs gulvfolie leveres med “dot-lim” som er ekstremt enkelt å legge og er avtagbar i inntil 3 måneder. Perfekt for kampanjebruk da den ikke trenger laminat og blir veldig prisgunstig. Permanente folier krever strukturert laminat for “antiskli” funksjon.

Vinyl

Gjennomfarget folie

Farget folie som kan fås i de fleste Pantone farger. Folien kan kuttes til ønsket bokstaver eller design og leveres med applikasjonsfolie for enkel montering.

Frostet folie

Frostet folie som kan leveres i hele lengdemeter eller kuttet til ditt design. Leveres med luftkanaler i limet for enkel boblefri montering.

Laminat

Vi anbefaler laminat på alle ordre av printfolie. Et laminat vil øke levetiden på din folie, beskytte printet mot UV-stråling og gir ekstra beskyttelse mot skraping.

 
Kontaktperson *
Kontaktperson